free html templates

ALMA VIVA ROLO ZAVESE

Rolo zavese predstavljaju posebno prilagodivo i efikasno rešenje za velike i male prozirne površine, bez obzira da li su one jednostavnog ili kompleksnog oblika. Prelepe i čiste teksture materijala od kojih su napravljene obezbediće Vašem enterijeru harmoniju u kojoj ćete prosto rečeno uživati. Alma Viva za Vas izrađuje i ugrađuje klasične, krovne i rolo zavese sa maskom od najkvalitetnijih platana, uz širok spektar boja i dezena. U zavisnosti od Vaših potreba izrađujemo rolo zavese od materijala različitih debljina sa različitim nivoima transparentnosti.

Alma Viva rolo zavese

Alma Viva rolo zavese

ROLO ZAVESE KLASIK

Rolo zavese koje propuštaju dnevnu svetlost i na idealan način obezbeđuju intimu Vašem prostoru, štite od štetnih uticaja sunčevih zraka, pružaju prijatan ambijent u prostorijama gde provodite svoje vreme.

Alma Viva rolo zavese

KVALITET

Naše rolo zavese imaju ugrađene mehanizme uz pomoć kojih se na jednostavan način vrši kontrola i njihovo podešavanje po visini, materijali od kojih se izrađuju zadovoljavaju najveće evropske standarde. 

Alma Viva rolo zavese

BLACK OUT ROLO ZAVESE

Rolo zavese koje ne propuštaju svetlost, na efikasan način obezbeđuju odsustvo dnevne svetlosti i prodor svetlosti koju stvaraju automobili, ulična rasveta i sl. u večernjim satima. Mogu se montirati u bilo kojim prostorijama ali su svoju najbolju primenu pokazale u spavaćim sobama i poslovnim prostorijama gde je odsustvo svetlosti potrebno za neometan rad (fotografski studio, prostorije sa računarima...)

Somfy sistemi

Za Vas ugrađujemo Somfy visoko-kvalitetne sisteme pametnih kuća, koji obezbeđuju daljinsku kontrolu rolo zavesa, tendi i roletni.

ALMA VIVA : Moderna i kvalitetna rešenja za uređenje Vašeg životnog i poslovnog prostora.