free site design templates

ALMA VIVA - SOMFY PAMETNE KUĆE

Centralizovani sistemi i oprema koji  će Vam omogućiti  potpunu kontrolu  pomoću daljinskog upravljača i pametnog telefona. Otvarajte i zatvarajte sve vaše roletne, rolo zavese i tende samo jednim klikom! 

Motorizovani sistemi i kontrole za roletne: Izolacija, komfor i bezbednost

Alma Viva vrši projektovanje i ugradnju Somfy motorizovanih i visokokvalitetnih sistema za roletne koji će Vam obezbediti stil, komfor i bezbednost Vaših poslovnih i stambenih objekata. Somfy motorizovani sistemi su pogodni za sve tipove roletni bilo da su u pitanju tradicionalne, kombinovane ili roletne sa tunel kutijom. Uz Connexoon Window aplikaciju za pametne telefone obezbeđujete potpunu kontrolu Vaših roletni sa daljine,čiji primer možete pogledati u priloženom videu.
U slučaju pokušaja provale, Somfy motori za roletne pružaju sjajnu bezbednost i otpornost zahvaljujući blokatorima protiv ručnog podizanja.

Alma Viva somfy sistemi

ZAŠTITA DOMA

Blokatori protiv ručnog podizanja koji su sastavni deo motora Somfy sistema obezbeđuju efikasnu zaštitu Vašeg doma od provala.

Alma Viva somfy sistemi

KOMFOR

Somfy sistemi pametnih kuća obezbeđuju jednostavnost i lepotu življenja. 

Alma viva Somfy pametne kuće

myLINK™ 

Jednostavan uređaj koji u kombinaciji sa Vašim pametnim telefonima obezbeđuje sofisticiranu kontrolu roletni, zavesa i tendi.

Alma Viva somfy pametne kuće

SOMFY TELIS RTS

Daljinski upravljač sa 5 individualnih kanala kontrole motorizovanih roletni i rolo zavesa.

Connexoon Window: kontrolišite roletne sa daljine!

Sofisticirana kontrola roletni i rolo zavesa uz pomoć pametnog telefona!

Motorizovani sistemi i kontrole za balkonske tende

Alma Viva vrši projektovanje i ugradnju Somfy motorizovanih i visokokvalitetnih sistema za balkonske tende koje pored sistema za daljinsku kontrolu preko daljinskog upravljača i pametnih telefona poseduju senzore za sunce i vetar koji ih automatski prilagođavaju vremenskim uslovima.

Alma Viva somfy pametne kuce

VREMENSKA PRILAGODIVOST

Senzori za sunce i vetar motorizovanih tendi obezbeđuju automatizovan sistem rada u kojem se tende automatski otvaraju pri visokim temperaturama i automatski zatvaraju usled pojave jakih udara vetra.

Alma viva somfy pametne kuce

ZAŠTITA PLATNA TENDE

Somfy je razvio motorizivan sistem koji u potpunosti obezbeđuje platno Vaše tende od spoljnjih uticaja uvlačeći je u hermetički zatvorenu kasetu za odlaganje, dok joj savršeni sistem zatezanja obezbeđuje prelep estetski izgled.

Alma Viva somfy pametne kuće

JEDNOSTAVNA KONTROLA

Uz Somfy sisteme omogućena vam je jednostavna kontrola tendi putem daljinskog upravljača i pametnog telefona.

Alma Viva Somfy pametne kuće

I TO NIJE SVE...

Uživajte u čarima svoje terase podjenako kako leti tako i zimi uz visokokvalitetnu opremu za grejanje i osvetljenje koje je Somfy sa pažnjom implementirao u sisteme motorizovanih balkonskih tendi.

ALMA VIVA : Moderna i kvalitetna rešenja za uređenje Vašeg životnog i poslovnog prostora.