free amp templates

ALMA VIVA - O NAMA

Poštovani, dobrodošli na oficijelnu web prezentaciju naše kompanije. ALMA VIVA d.o.o. osnovana je 1996 godine sa sedištem u Zemunu. Specijalizovani smo za proizvodnju, prodaju i ugradnju:
Venecijanera, roletni, trakastih zavesa, rolo zavesa, zebra zavesa, panel zavesa, komarnika. Profesionalno se bavimo  projektovanjem i ugradnjom SOMFY sistema pametnih kuća.

Alma viva

KVALITET

Svojim klijentima nudimo zavese i venecijanere od visokokvalitetnih uvoznih materijala, izrađene u našem proizvodnom pogonu na savremenim mašinama. Za Vas izrađujemo, dizajniramo i ugrađujemo proizvode koji traju. Na kompletan asortiman naših zavesa, venecijanera i komarnika dobijate garanciju od 2 godine.

Alma viva

PROFESIONALIZAM

Naš tim čini mali ali izabran broj ljudi, koji sa ljubavlju i profesionalizmom obavljaju svoj posao. Ponosni smo na činjenicu da smo u ovom poslu preko 20 godina, i da smo za to vreme odradili mnogobrojne projekte ispunivši maksimalna očekivanja naših klijenata.

Alma Viva

IZBOR

U našoj ponudi Vam je uvek dostupna široka paleta boja i dezena za sve tipove zavesa i venecijanera, što garantuje olakšan pronalazak rešenja, koje će biti uklopivo sa Vašim poslovnim i životnim enterijerima.

POVOLJNE CENE

Za svoje klijente obezbedili smo povoljne cene, kvalitetnu podršku i servis. Sve Vaše ideje realizujemo brzo i profesionalno.

Alma Viva Sani tehnologija

Sani tehnologija

ALMA VIVA d.o.o. pri proizvodnji venecijanera koristi mehanizaciju i repromaterijale kompanije SANI, poznatog švedskog i svetskog giganta u ovoj oblasti. Zahvaljujući ovom tipu mašina i profesionalnom radu naših zaposlenih na njima sa sigurnošću se možemo pohvaliti da nudimo vrhunski i jedinstven kvalitet venecijanera na tržištu Srbije.

Somfy sistemi

Za Vas ugrađujemo Somfy visoko-kvalitetne sisteme pametnih kuća, koji obezbeđuju daljinsku kontrolu rolo zavesa, tendi i roletni.

ALMA VIVA : Moderna i kvalitetna rešenja za uređenje Vašeg životnog i poslovnog prostora.