website templates free download

ALMA VIVA VENECIJANERI

Venecijaneri predstavljaju pristupačno, moderno i ujedno najrasprostranjenije rešenje uređenja prozirnih površina u Vašem životnom i poslovnom okruženju. Sastoje se od horizontalnih lestvica (lamela) koje sa lakoćom možete spuštati i podizati a uz pomoć sistema za nagib lestvica kontrolisati količinu svetlosti koja će biti prisutna u Vašim prostorijama. Venecijaneri pružaju kvalitetnu zaštitu od toplote i UV zraka usled visokih temperatura tokom letnjeg perioda, obezbeđuju privatnost, dugovečni su. Širok spektar dezena čini ih uklopivim sa bilo kojim enterijerom. Mogu se montirati na metalnu, drvenu i pvc stolariju.

Alma Viva venecijaneri

Alma Viva venecijaneri

SANI TEHNOLOGIJA

Alma Viva d.o.o. venecijaneri proizvode se uz pomoć najsavremenije tehnologije i materijala poznate švedske kompanije SANI. Svojim klijentima obezbeđujemo venecijanere izrađene na bazi visoko-kvalitetne legure aluminijuma, plastičnih elemenata od specijalnih PVC mešavina koje isključuju kristalizaciju, te samim tim obezbeđuju otpornost na dugo habanje i oštećenja prilikom upotrebe.

Alma Viva venecijaneri

KVALITET

Tegovi naših venecijanera izrađeni su od profilisanog čeličnog lima koji pruža stabilnost na savijanje elementima za širine do 3 metra. Tekstilni materijali su od 100% poliestera čija metoda tkanja sprečava istezanje i oštećenja pri upotrebi i gubitak boje usled dejstva sunčevih zraka.

Alma Viva venecijaneri

DIZAJN

Alma Viva za Vas proizvodi, prodaje i ugrađuje klasik, krovne i međustaklene venecijanere sa velikim izborom boja i dizajna, po povoljnim cenama, uklopivim sa Vašim životnim i poslovnim okruženjem. Kompletan asortiman gotovih proizvoda i uzoraka možete pogledati u našoj poslovnoj jedinici u Zemunu ili ukoliko Vam je draže kontaktirajte nas i mi ćemo sa zadovoljstvom pružiti sve potrebne informacije.

Somfy sistemi

Za Vas ugrađujemo Somfy visoko-kvalitetne sisteme pametnih kuća, koji obezbeđuju daljinsku kontrolu rolo zavesa, tendi i roletni.

ALMA VIVA : Moderna i kvalitetna rešenja za uređenje Vašeg životnog i poslovnog prostora.