free portfolio website templates

ALMA VIVA KOMARNICI

Alma Viva proizvodi i ugrađuje fiksne, plisirane i rolo komarnike koji na efikasan način obezbeđuju zaštitu Vašeg poslovnog i životnom prostora od raznih vrsta insekata. Naši komarnici se izrađuju od kvalitetnih i vremenski postojanih materijala. Otporni su na uticaj sunčevih zraka i vlage.
Elegantan i moderan dizajn pružaju im odličnu uklopivost sa svim tipovima zavesa pri čemu ne narušavaju kvalitet enterijera.
Jednostavnost mehanizma za upravljanje pokretnim komarnicima čini ih dostupnim za upotrebu deci, starijim licima i osobama sa specijalnim potrebama.

Alma Viva komarnici

Alma Viva fiksni komarnici

FIKSNI KOMARNICI

Fiksni Komarnici za prozore su efikasno i dugoročno rešenje zaštite od komaraca i drugih insekata. Jednostavno se ugrađuju, otporni su na različite spoljašnje uticaje a pritom obezbeđuju maksimalan protok svetlosti i vazduha. Ovaj tip komarnika se po potrebi veoma lako demontira ukoliko postoji potreba za njihovo uklanjanje ili čišćenje.

Alma Viva plisirani komarnici

PLISIRANI KOMARNICI

U letnjim periodima, učestallija je potreba protoka svežeg vazduha u prostorijama i tom prilikom često ostavljamo za sobom otvorena vrata pri čemu se mnogim insektima omogućava neometan prolaz u unutrašnjost doma što i sami znamo može predstavljati pravu noćnu moru. Plisirani komarnici predstavlljaju idealno rešenje zaštite od insekata, jednostavni su za upotrebu, održavanje i dugog su životnog veka.

Alma Viva rolo komarnici

ROLO KOMARNICI

Najučestaliji tip komarnika zbog svoje jednostavnosti , efiksanosti i funkcionalnosti u zaštiti protiv insekata. Pogodan je za prozore kroz koje se često pristupa spoljašnjim prozorskim policama, u situacijama kada je na primer potrebno zalivanje cveća, širenje veša i slično, jer nakon njihovog postavljanja, vrata ili prozori mogu nesmetano da funkcionišu.

Somfy sistemi

Za Vas ugrađujemo Somfy visoko-kvalitetne sisteme pametnih kuća, koji obezbeđuju daljinsku kontrolu rolo zavesa, tendi i roletni.

ALMA VIVA : Moderna i kvalitetna rešenja za uređenje Vašeg životnog i poslovnog prostora.